VALPEKULL C. 17.07.2008

KULL A KULL B KULL C KULL D KULL E KULL F KULL G

Stamtavle til kullet nederst på siden

Gå inn på linken under så finner dere fler bilder av valpene.

     Webalbum 1 Kull C

     Webalbum 2 Kull C   Masse nye bilder lagt ut den 14.09

     Webalbum 3 Kull C  Masse bilder fra siste uken. lagt ut 14.10

20 September

Nå er det bare 4 stk igjen her og det merkes godt. I dag reiste den ene tispen og det var tungt. Jeg hadde egentlig et ønske om å beholde henne men for første gang har Susan spurt om vi kunne beholde en tispe og da så klart motsatt av det jeg kunne tenke meg. Men nå når vi har tatt dette valget håper jeg hun vil engasjere seg litt mer i hundene og kanskje jeg får henne med på trening det hadde vært topp. 

Her er lille Merjano`s Creamy Cowgirl i full fart på sin nye eiendom. Familien hennes bor i Bergen men de har et sommersted ute på Askøy. Og ditt reise jeg i dag. Med meg hadde jeg 3 av valpen og Kaisa fikk være med som støttekontakt. Ally var hjemme med de 2 andre. Valpene stor koste seg og synes det var spennende med nye lukter. Kjøreturen gikk kjempe bra. Når vi kom hjem igjen sov de 2 valpene så godt at jeg måtte vekke dem. Da smilt Merjano`s Captain Jack til meg og jeg blei igjen i godt humør:-)

14 September

Nå har det reist 4 stykker, og 2 til reiser på fredag. 1 skal være her til den 26 september. Så da er det tispen som skal bli igjen her hos oss + 2 gutter som fortsett leter etter et nytt hjem.

Disse to søker etter et nytt hjem. Det er to livlige og kosete gutter.

Merjano`s Curly Tail Twist

Merjano`s Cranberry Kiss 

Blir nok ikke noe problem med metallapporten her nei...

Merjano`s Curly Tail Twist

11 September 8 uker

Nå har første valpen reist og det er alltid litt vemodig. Men jeg vet hann får det godt og valpene har godt av å komme til noen som kan bruke all sin tid på en valp. Det er jo litt begrenset hva jeg kan gi 10. stk selv om jeg har ferie. Lykke til lille venn vi ses snart igjen.

Merjano`s Chivas Classis Manhattan

Her er det fler som ser etter bror sin når han reiste. Ally har nå roet seg men hun har vært rundt i hagen og leitet etter hann flere ganger. Denne reaksjonen har jeg ikke hatt tidligere og jeg fikk litt vondt av henne. Ally er en kjempe flink mor, hun passer godt på dem.

11 September 8 uker

I dag reiser denne gutten til sitt nye hjem. Vi håper hann kommer til å kose seg hos sin nye familie på Stanghelle. En riktig søtt valp er hann.

Merjano`s Chivas Classis Manhattan

Jeg skal beholde den ene tispen, men klarer ikke å bestemme meg får hvilken jag skal ta. De har begge en sånn sjarm som man ikke kan sette ord på, det er bare noe ved dem som man faller får.

Merjano`s Creamy Cowgirl

Merjano`s Creamy Cowgirl

Merjano`s Champagne Daisy

Merjano`s Champagne Daisy

9.September 7 uker og 5 dager

Merjano`s Chivas Classis Manhattan

Merjano`s Creamy Cowgirl

Merjano`s Curly Tail Twist

Merjano`s Coconut Tequila

Merjano`s Champagne Daisy

Merjano`s Cream Dream

Merjano`s Captain Jack

Merjano`s Cranberry Kiss

Merjano`s Canadian Hunter

Merjano`s Comfort Dry Manhattan

7. September 7 uker og 3 dager

I dag har valpene vært ute i hagen og kost seg i fler timer. De var med når jeg høstet inn eplene og jeg fikk god hjelp.

Etterpå kom det noen valpekjøpere på besøk men da var valpene ganske så trøtte men litt kos og lek blei det på dem. Og etter en times pause kom pappaen deres med familien hans på besøk. Men valpene var fremdeles ganske så trøtte så vi spiste litt vafler og koste oss. Men når vi begynte å bevege på oss var valpene klare får en ny runde da fikk de hilse på pappaen sin får første gang. Fokus synes det var litt rart men var rolig og fin med dem alle sammen. Valpene synes nok også det var litt rart med en sånn stor hannhund på besøk men alle var klar får å hilse på pappaen sin.

6. September 7 uker og 2 dager

Har i dag klippet noen av valpene og de fikk et sånt voksent utrykk. De har og fått hilse på Saga i dag men Saga sa at dere er alt får mange til at jeg vil være med dere men det går bra viss dere kommer en og en.

Se hvor fin jeg har blitt med litt klipping av ørene, mor sier hun kan spise meg opp... Merjano`s Creamy Cowgirl

Saga sammen med den ene valpen.

Merjano`s Champagne Daisy også hun har vært til frisøren.

 

4. September 7 uker

Nå har politiet testet valpen og det var 3. stk som utmerket seg og var noe tøffere en de andre, så politimannen bestemte seg får å ta den ene hannvalpen. Det blei en lang dag, får etter testingen hjalp Else meg med å ta bilder av dem, og det var ikke så enkelt. Jeg har jo ikke vært så flink til å trene på å stille dem opp. Else jobbet og sleit og til tider blei hun nok ganske så svett. Tusen takk Else får at du holder ut med meg og valpene mine.

Jammen godt å få kvile seg litt

Vi har nå begynt å trene på å kjøre bil og de er kjempe flinke ikke en lyd når vi kjører. Jeg er kjempe imponert over hvor flinke de er.

Her er de på vei til test område det er ikke langt unna huset vårt så vi tok en liten ekstra runde, og når vi kom frem låg de og sov hele gjengen.

1. September

Det har vært en masse besøk de siste dagene. Og nå vil jeg si at alle valpene er kjempe trygge på stor, liten, gammel, ung, kvinne, mann, Norsk og Engelsktalende...

På onsdag kommer de fra politiet og tester valpene. Det er alltid like spennende.

Vi har lekt litt med noen rypevinger og alle valpene vil gjerne bære på dem.

Dette er en valp som slapper av når jeg klipper labbene...

28. August 6 uker

I går var det en valpekjøper som sa "da kan vi hente valpen ikke nå til torsdag men neste" og det gikk opp får meg at de snart skal reise. Det var nesten et lite sjokk, man går og holder på med valpene hele dagen og dagene bare flyr avgåre. Hvilken dag eller hvilken dato det er går bare i surr. Og så tenker man på alt man hadde tenkt å få gjort og hvor har alle timene blitt av???

Kan vi få være med deg???

Valpene er nå veldig trygge på barn og det er gøy å se hvordan de samler seg rundt dem og gjerne vil ha litt kos.

Skal tro om de dere smaker noe godt...

24. August

En ny travel dag er over, det starter kl 7.00 og det er ikke slutt før kl er 24. Men jammen har vi det gøy. Nå finner valpene på så masse sprell at man kan sitte å le av dem hele tiden. Men litt slåsskamper om rangen har og begynt og med det kommer det og en del mer lyd...

 

I dag har nabojenta Ina vært en tur innom og hun kunne godt bli tante til en av valpene viss jeg trengte litt hjelp.

Tror kanskje jeg har spist litt får mye...

Merjano`s Comfort Dry Manhattan

Ikke prøv deg!!!

Merjano`s Canadian Hunter

Kaninjakt er tingen for meg

 

Merjano`s Cream Dream

 

23. August

I dag har Bono vært på besøk og han synes det var helt greit å ha blitt onkel. Han var så flink med valpene og ingen av valpene var redd for han. Han var kjempe flink selv om han egentlig er en stor valp selv.

Bare vent til du blir litt større så skal vi nok springe sammen

Du lukter litt annerledes men jeg vil gjerne leke med deg

Vi tar med oss hjem minst 2 stykker...eller kan vi ta alle?

20. August

Her går alt kjempe bra. Valpene de vokser og koser seg ute i det fine været. Men det er masse arbeid med 10 valper. 180 klør som skal klippes 1 gang i uka, de skal sosialiseres med andre hunder og mennesker både store og små og ikke minst de skal bli kost og klappet på alle sammen, det er nå det enkleste for vi klarer ikke å rive oss løs fra dem. De virker trygge å fine alle sammen. På lyd ser det meget bra ut. I går vart det fyrt av 3 skudd rett ved siden av oss, valpene reagerte ikke i det hele tatt. I dag har det tordnet en masse mens valpene var ute, de bare fortsatte med å leke, og får noen dager siden vart gresset på bakkene rett ved siden av oss slått med traktor heller ikke dette brydde de seg noe om.

Jeg har fått en ny kompis

 

 

 

 

 

 

Kanskje den er et hakk for stor?

Se jeg har begynt å gå ut på do, er jeg ikke flink???

Litt svinekjøtt er godt...

 

14. August

Uff denne tiden går Så altfor fort. Nå er valpene 4 uker og jeg 42 år…

Alt går bra med mor og barn de vokser og begynner nå å bli små hunder på godt og vondt, en masse små tenner er nå kommet og det er ikke like godt når de biter i øreflippen.

I dag har valpene fått mat ute.

 

Ally er flink til å vaske av alle restene.

Kan vi ikke få noe å drikke etter maten eller????

Bestemor har du noe til oss????

Det lukter litt rart her...

mmmm lurer på hva jeg skal finne på nå...

 

Man blir litt sliten av å være ute, da er det godt å komme inn i sengen sin etterpå.

10. August

Tror du jeg kan bli en bra utstillings hund???

He he den var bra...

Han klarer alltid å såre meg...

Valpen har nå begynt å bli nysgjerrig på lekene.

Denne smakte ikke noe godt

Den er min!!!

9. August

I dag har vi hatt besøk av en liten gutt på 3 år. Han storkoste seg sammen med valpene. Pleier ikke å slippe inn sånne små så tidlig men denne gutten er så rolig og behagelig og valpene koste seg sammen med han. Ally som ikke er så veldig trygg på små barn låg fint og så på dem mens de koste seg.

Er de ikke søte?

4. August

I dag har valpene fått smake på kjøttdeig og det gikk ned på høykant. Ellers så går alt bra med de små og store.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mer er det ikke å si...

Livet er topp når man får ligge i bestemor sin seng...

2. August

Nå er valpene blitt over 2 uker gamle, og det går fint med dem alle. De har vært litt løs i magene sine, tror kanskje det blei litt får mye mat på dem og så har vel ikke denne varmen vært helt lett. Men nå har vi kjøpt en flyttbar aircondition så nå kan solen bare komme.

Skal få tatt noen bilder av dem, men nå har øynene deres begynt å åpne seg og vi må være litt forsiktige med blits, men det kommer.

27. Juli

Skal si tiden fyker avgåre, valpene har allerede blitt 10 dager gamle. Alle vokser fint og det ser ut som Ally har nok med mat til dem.

Vi har nå tropevarme og det er ikke lett å holde valperommet i rett temperatur. Men det ser ut som at Ally og valpene takler dette bra, da er det være med meg jeg orker ikke å gjøre noen ting. Dermed lite oppdatering på hjemmesiden, kontoret ligger oppe på loftet og der blir man kokt viss man sitter for lenge.

Er de ikke søte????

21. Juli

Ally har vært litt urolig i det siste hun driver og graver. Men hun går heldig viss ut av kassen når hun graver. Det er vel noen etter veer som plager henne. Nå har alle valpene begynt å legge på seg, ikke så mye som på Kaisa sine kull men så er jo disse også flere så det tar vel litt lengre tid.

Ally koser seg med valpene.

De er bare til å spise opp

Her skal det bli trangt om plassen snart.

18. Juli

Her går alt fint med mor og alle de små. Ally storkoser seg med de små og vil ikke ut av kassen. Hun gjør seg så tung hun bare klare når jeg tar og løfter henne ut av kassen, får hun må jo ut å lufte seg litt men med en gang hun har vært på do er det rett inn i kassen og der blir hun til jeg løfter henne ut igjen...

Kaisa er på ferie hos min mor og der storkoser hun seg, de var en tur innom i dag men når min mor fant frem nøklene til bilen stod hun klar for å bli med henne hjem igjen.

 

17. Juli

Så kom endelig valpene eller skal jeg si gutt-troppen...

Ally fikk i dag 10 valper og av disse er det 8 gutter.

Alt står bra til med mor og barn. Ally brukte ca 1 time på å få ut den første valpen for den kom på tvers og jeg måtte inn å rette på den, men etter det kom de på løpende bånd og alt var over på 4 timer og 45 minutter.

14. Juli

Her har det ikke kommet noen valper enda men det er nok ikke så lenge igjen får Ally er nå sprekke ferdig.

 

Ally er her 60 dager etter første parring.

Ally den 14. juli 2008

10. Juli

Nå er Ally 8 uker drektig og det merkes, hun puster og peser for ingen ting så nå er det hardt for henne, ikke det at magen er så rund men den begynner helt fremme med albuene??? Kaisa ser ut som en sylfide ved siden av Ally. Hun går nå rundt og graver både her og der men beste plassen er vist under salongborde. Tror jeg har det meste under kontroll nå, og fra i dag har jeg ferie HURRA!!!

 

4. Juli

7 uker drektig og alt går fint med Ally. Magen har ikke vokst så mye den siste uken men det begynner å bli tungt for henne. Vi har fått tilbake sommeren og det er meget varmt ute, så Ally prøver å finne de kaldeste plassene i huset og sover for det meste der. På jordene rundt oss er graset nå slått og da kommer det en masse fugler noe som Kaisa setter stor pris på, Ally prøver fortvilet å henge på Kaisa men blir nok for tung i magen til at hun klarer å få opp farten.

 

29. Juni

Nå er Ally 6 uker drektig og hun har blitt ganske så dryg. Hun måler nå 65 cm i buken og 76 på det bredeste. Dette er noe mindre en Kaisa var på sitt siste kull men så er jo Ally en litt mindre tispe en Kaisa. Hun er i fin form men det er ikke samme farten på henne nå.

Ally 6 uker drektig

23. Juni

Her går alt bra med den gravide. Hun har nå begynt å legge seg ut, og har en sånn appetitt på mat at hun til tider virker helt desperat. På lørdag stjal hun en tyggispakke som hun heiv innpå med stor appetitt, og fra fruktskålen på salongborde har hun forsynt seg med noen pærer...  

Vi har besøk av Theo og han skal være her frem til neste søndag, skal prøve å få tatt et nytt bilde av han. Han er en pen gutt men har fått klippet av seg litt av stasen, og dessverre også litt av ørene sine.

Ally og Fokus

Fokus

Fotograf: Inger Handegård

Stamtavle til kullet

            Foreldre                                  Besteforeldre                      Oldeforeldre              Tippoldeforeldre

 

Mor:

NVCH

Merjano`s Ally McBeal

Ally`s Meritter:

 

Årets bruksspaniel 2007 avdeling Hordaland.

 

Utstilling: BIM valp, 2 Cert, flere CK

Flere 1 premier og 3 X 2 premie på blodspor.

Helgens beste hund.

Flere ganger prøvens nest beste hund.

Bruks: Opprykk til klasse C.

Godkjent Jaktanleggsprøve.

Godkjent Karaktertest.

2. premie i LP klasse l.

 

HD-A

DNA-testet for PRA Cord1-genet og hun er fri/ normal.

 

Glaukomtestet / øyenlyst u.a. 28.11.2009

N UCH
Toparch Little Drummer Boy 
03283/04     HD:A   
Lever/Hvit

S N UCH
Gorse Halloween Pumkin Lad 
S54863/98    HD:A   

Collowin Companion Of Cowthorpe 
S44208/94    HD:A   
Calvdale Gorse Swallow 
S19271/96    HD:A   

N UCH NORDUV-02
Toparch Eagle Eye Drifter 
05221/01    HD:B   

Cleavehill Ebony Chord 
24659/96    HD:A   

Springtrend Black Velvet 
21592/95    HD:A   

N VCH BH
Desperados Ricola 
19959/03    HD:A   
Lever/Hvit

Årets bruksspaniel 2005 og 2006 avdeling Hordaland

4 x Cert, flere CK.

2 x Bim-utstilling.

Flere ganger 2. vinner på kennelklubben.
Godkjent jaktanleggsprøve med prøvens beste hund.

Viltsporchampion.

Godkjent ettersøkshund.

Flere første premier og med HP

Opprykk til klasse B NBF.

1 premie med 184 poeng i LP1

og 1. premie LP2.

Godkjent Ferdselsprøve i RIK-programmet.

HD-A

Øyenlyst u.a. 25.03.07.

DNA-testet for PRA Cord1-genet og

hun er fri/ normal.

Fra Fucosidosfrie foreldre

S VCH S U(U)CH
Cleavehill Backward Glance 
S12127/2002    HD:A   

"Ben" er import fra England

Tyneview Welsh's Diplomat 
CKX4585704X04   
Cleavehill Weavw-A-Spell 
KCX3080107X03   

N VCH N UCH
Desperados Odessa 
13108/99    HD:A   
Leverbrun/Hvit

BIS-utstilling
Godkjent jaktanleggsprøve.

Godkjent ettersøkshund,

Nr. 8 NM-2002, 

Opprykk i bruks.

Konkurrerer i LP II

Årets brukshund 2002

Nimblewhit Flower Power 
06821/95    HD:A   

Desperados Hedda 18046/92    HD:A   
2 x cert, 2 x BIR
Jaktpremiert - 2 BK
Godkjent ettersøkshund
1. premie i LP I

 

 

Far:

NUCH Bobwhite's Acid Jazz

03999/06

HD:A

Lever/Hvit

Glaukomtestet / Øyenlyst u.a.

 

Fokus meritter:

 

1 X Bim

 

Godkjent Karaktertest.

 

S UCH

Alanea Landcruiser 
KCSB2277CN     HD:A   
Lever/Hvit/Tan

 

"Louie" er import fra England

Calvdale Contraband 
KCSB4478CE   
 

Import fra England

Skilleigh Tan Sandy 
KCSB1546CA   
 
Calvdale Chiming Belle 
KCSB3826BZ   
   

Hawkhill Honesty 
KCY4364305Y04   

Carskip Vagabond Character 
KCSB2124CF   
  

Jaeford Heaven Knows 
KCW3084509W03    

N UCH
Bobwhite's Cream-No Sugar 
08110/02    HD:A   
Lever/Hvit

 

N UCH
Salix Touch Wood 
19546/00    HD:A   
Lever/Hvit
Inu-Goya Riverdance 
17443/96    H:A   
  
Salix The Last Final 
06348/96    H:A       

N UCH
Bobwhite's Vanilla Crème 
09210/00    HD:B   
Lever/Hvit

Alhambra Kenneth Branagh 
07216/98    HD:A   

Lajban's Effie Marconi 
12831/95    HD:A   

 

 
  INNHOLD  
STARTSIDEN
NYHETER
KJØPE VALP HOS OSS
PLANLAGTE KULL
AKTUELLE KULL
TIDLIGERE VALPEKULL
VÅRE HUNDER
TIL MINNE
RASESTANDARDEN
JAKT
VILTSPOR
UTSTILLING
LYDIGHET
FILMER
LINKER
SALG
KONTAKT
 

 

Valpene fra kull C har nå blitt 4 måneder og her er vekt og høyde:

 

Chivas Classis Manhattan (Odin)

Vekt 14 kg høyde 43 cm

Creamy Cowgirl (Lotte)

Vekt 13,5 kg høyde 42,5 cm

Curly Tail Twist (Charlie)

Vekt 14,3 kg høyde 43 cm

Coconut Tequila (Chako)

Vekt 13,1 kg høyde 41 cm

Champagne Daisy (Daisy)

Vekt 13,2 kg høyde 41 cm

Cream Dream (Scotie)

Vekt ? kg høyde ? cm

Captain Jack (Fandy)
 
Vekt 15,8 kg høyde 44 cm

Cranberry Kiss (Timo)

Vekt 13,6 kg høyde 42 cm

Canadian Hunter (Pluggen)

Vekt 16 kg høyde 45,5 cm

Comfort Dry Manhattan (Cesar)

Vekt 14,5 kg høyde 43,5 cm

 

Siden dette kullet skal ha navn på C har jeg bestemt at det skal være et tema og det er Cocktails.

Har funnet masse fine navn og oppskrifter.

Chivas Classis Manhattan "Odin"

Ingredienser:

4 cl Chivas Regal 12

1 cl Dry Vermouth
1 cl Sweet Vermouth
En Dash Grand Marnier
Is
Appelsinspiral

Hell Chivas Regal 12, Dry og Sweet Vermouth og avslutt med en dash Grand Marnier i en shaker. Shake. Hell over i et avkjølt glass og putt i en appelsinspiral.

Creamy Cowgirl "Lotte"

Ingredients:

Half fill highball with ice then add baileys and amaretto. fill to the top with the milk.

Curly Tail Twist "Charlie"

Ingredients:

3/4 oz Jagermeisterherbal liqueur
3/4 oz
root beer schnapps
1 splash
Bacardi 151 rum

Pour 1 part Jagermeister and 1 part Root Beer Schnapps in shot glass, splash with just a touch of 151

Coconut Tequila "Chako"

Ingredienser:

1 1/2 del tequila
2 dasher sitron saft eller sour mix
2 dasher kokosnøtt melk
1 dash maraschino

Mikses i blender, ca 15 sek. på lav fart, sammen med knust is. Sil over i et cocktailglass.

Champagne Daisy "Daisy"

Ingredients:

1 shot lemon juice
1/4 shots grenadine
1/2 shot brandy
champagne

Place crushed ice into liquidiser (1/3 full) add lemon juice grenadine and brandy then blend for 1/2 minute and strain into champagne glass. Add a dash of chilled champagne and a ganish of red cherry and pineapple chunks.

Cream Dream "Scoty"

Ingredienser:

1/4 Amaretto
1/4 Crème de Bananes
1/4 Tia Maria
1/4 kremfløte

Rosa sukkerkant på et cocktailglass. Shake og sil over. Garner med revet sjokolade og appelsinpeel.

Captain Jack "Fandy"
 

Ingredients:

25ml Captain Morgan's Dark Rum
25ml Jack Daniels
a can of red bull

Get a regular glass add a shot of JD & Capt Morgan and add a can of Red Bull...it's not hard

Cranberry Kiss "Timo"

Ingredients:

4 oz reposado tequila
4 oz
triple sec
8 oz
cranberry juice

Serve in a cocktail glass, garnishing the glass rim with a half slice of fresh lime.

Canadian Hunter "Pluggen"

Ingredients:

Mix together in shot glass and "discharge" into mouth!

Comfort Dry Manhattan "Cesar"

Ingredients:

Combine vermouth, Southern Comfort, and ice in a glass and stir well. strain into cocktail glass.

Det å ha noe i munnen er stas

Her er valpene 48 dager gammel

Merjano`s Chivas Classis Manhattan

Han nr. 1 (valp. nr 1)

Merjano`s Creamy Cowgirl

Tispe 1 (valp. nr 2)

Merjano`s Curly Tail Twist

Han nr. 2 (valp. nr 3)

Merjano`s Coconut Tequila

Han. nr 3 (valp. nr 4)

Merjano`s Champagne Daisy

Tispe 2 (valp. nr 5)

Merjano`s Cream Dream

Han nr. 4 (valp. nr 6)

Merjano`s Captain Jack

Han nr. 5 (valp. nr 7)

 Merjano`s Cranberry Kiss

Han nr. 6 (valp. nr 8)

Merjano`s Canadian Hunter

Han nr. 7 (valp. nr 9)

Merjano`s Comfort Dry Manhattan

Han nr. 8 (valp. nr 10)

 

Hannvalp 1

Hannvalp 1

Hannvalp 2

Hannvalp 3

Hannvalp 4

Hannvalp 5

Hannvalp 6

Hannvalp 7

Hannvalp 8

Tispe 1 Creamy Cowgirl

Tispe 2 Champagne Daisy

Ally har nå giftet seg med

denne prinsen

 Bobwhite`s Acid Jazz (Fokus)

Litt info om:

BOBWHITE'S ACID JAZZ:

 

Født: 12.02.2006

Far: SUCH Alanea Landcruiser

HD A. Øyenlyst u.a.


Mor: NUCH Bobwhite's Cream - No Sugar

HD A. Øyenlyst u.a.

BOBWHITE'S ACID JAZZ (Fokus)

Har godkjent karakter test.

2 Cert, BIM og flere CK på utstilling.

Han og mor holder på å trene blodspor så kanskje de hiver seg på en prøve om ikke så alt for lenge...

Fokus på spor...

 

Ally & Fokus

Litt info om Ally:

Årets bruksspaniel 2007 avdeling Hordaland.

Utstilling: BIM valp og flere CK.

Flere 1. premier og 3 X 2 premie på blodspor, har blitt plassert som prøvens nest beste hund 3. ganger og 1. gang som helgens beste hund.

Bruks: Opprykk til klasse C.

Godkjent Jaktanleggsprøve.

Godkjent Karaktertest.

2. premie i LP klasse l.

 

HD-A

DNA-testet for PRA Cord1-genet og

hun er fri/ normal.

 

Glaukomtestet / øyenlyst u.a. 07.04.2008

 

 

 

Her er de bare noen minutter gamle

NR 1: 295 gram

NR 2: 270 gram

NR 3: 380 gram

NR 4: 270 gram

NR 5: 350 gram

NR 6: 295 gram

NR 7: 317 gram

NR 8: 330 gram

NR 9: 255 gram

NR 10: 325 gram